Nieuw jaar, nieuwe kansen!


Lieve lezers,

2014 is begonnen, de kerstboom is inmiddels de deur uit en het is nog wachten op de sneeuw. Het begin van een nieuw jaar is altijd weer een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar! Nog even de mooie en minder mooie herinneringen ophalen. Dit jaar kies ik ervoor om dit samen met jullie te doen!

Allereerst wil ik graag stil staan bij mijn lieve fans die mij door dik en dun steunen! Ik wil jullie graag bedanken voor jullie steun, vertrouwen en vooral jullie enthousiasme. Het is elke keer weer een genot om voor jullie op te mogen treden!

2013 was een jaar waarin ik met een glimlach op terugkijk!

De Formido Sterren on tour heeft ook dit jaar weer voor een paar fantastische herinneringen gezorgd. Samen met Rogier van Oosterhout, Emile Hartkamp, Mike & Colin, Youri L’abee, Sieneke en Dean Saunders hebben we afgelopen jaar Nederland onveilig gemaakt! Ook Dutch Valley 2013 was ook weer een optreden om nooit meer te vergeten. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik daaraan terugdenk.

2014 moet een jaar worden om met een BIG SMILE op terug te kijken!

Binnenkort zal deze website vernieuwd gaan worden, en helemaal up-to-date gehouden worden. Als jij nog ideeën hebt van dingen die jij graag zou willen zien op de website of op Facebook of je hebt nog andere ideeën of vragen, laat het me weten en ik ga kijken wat de mogelijkheden zijn! Alle ideeën zijn welkom!

Voor 2014 wil ik mijn Twitter en Instragram volgers verdubbelen! Ik ga mezelf meer laten zien op Twitter en Instagram, ik hoop ook dat jullie dit naar mij gaan doen! Twitter jouw vragen of weetjes gerust naar mij! Ik vind het erg leuk om contact te hebben met jullie en om te weten wat jullie zoal uitspoken! 😉

Verder zou ik dit jaar nog graag uitkomen met een nieuwe single en videoclip, misschien wel 2! Boven aan mijn verlanglijstje staan ook nog nieuwe nummers voor in mijn repertoire. Kortom, aan ambitie zal het dit jaar niet ontbreken. Wellicht zijn mijn doelstellingen wat te ambitieus maar je moet als artiest ook streven naar het bijna onmogelijke.

In ieder geval, ik ben er klaar voor en heb ontzettend veel zin in 2014! Ik hoop jullie ook!

Liefs Judith